+46 (0)44 – 24 36 00

Absolut Home

ÅHUS - THE HOME OF ABSOLUT

Absolut är inte brännvin, absolut är ett fenomen.

Redan 1989 försökte Max o jag förmå Vin o Sprit att öppna ett besökscentrum om Absolut på Åhus gästgifvaregård. Då var det politiskt omöjligt, därför var det ett magiskt ögonblick när ABSOLUT HOME öppnade 2019. Vår Betraktelse om ABSOLUT är klassat som ett World class event och nu har ÅHUS  fått ett besöksmål i världsklass.

Vi kan nu i samarbete med ABSOLUT erbjuda er ett magiskt besök på ABSOLUT HOME. Det går bra att boka genom oss och samtidigt få del av våra fina erbjudande till er.

Vår 4 rätters  ABSOLUTMENY baserad på lokala närproducerade produkter smaksatta med ett spectra av Absoluts sortiment ger extra krydda på kvällen.
 

Upplev Absolut Home

“Detta besök tar dig bakom kulisserna för att visa hur en av världens finaste vodkor blir till. Vi lovar en hisnande resa genom hantverk och innovation. Viljan och strävan. Människor och drömmar.

Historien bakom ett av världens mest ikoniska varumärken. För första gången öppnar vi också dörrarna till vårt destilleri där du med egna ögon får se hur det går till när Absolut vodka blir till.

Upplev Absolut Home - naagot att uppleva under er semester i Skaane

Besöket avslutas med att vi delar med oss av våra bästa cocktailtips. Det kommer även att finnas ett alkoholfritt alternativ. Absolut Experience är en guidad tur, 90 minuter lång. Den börjar med en vandring genom husets olika rum, som alla har en historia att berätta, fortsätter till destilleriet och avslutas med att vi gör cocktails tillsammans. Efter ett besök på Absolut Home kommer du förstå att alla vodkor inte är lika.”
Text från Absolut Home.

Läs mer på www.absoluthome.se

Absolut Home “Exklusive”

  • Logi i 3 rums suite.
  • Frukostbuffe
  • Fri transfer tur och retur
  • 90 minuters guidad tur med cocktailtips.
  • 4 rätters Åhusmenue baserad på lokala närproducerade produkter, smaksatta av ett spectra från Absolut Vodkas breda sortiment. Ni erhåller var och en, en exklusiv gåva från oss om Absolut Vodka värde 260 kr 

Pris
1790:-  från 2-3 personer

Exklusivt paket - Absolut Home - Semester i Skaane

Absolut Home “Vi kompisar”

  • Logi 3 rums villa med 2 dubbelrum och eget våtutrymme
  • Frukostbuffe
  • Fri transfer tur och retur
  • 90 minuters guidad tur med cocktailtips.
  • 4 rätters Åhusmenue baserad på lokala närproducerade produkter, smaksatta av ett spectra från Absolut Vodkas breda sortiment. Ni erhåller en exklusiv gåva från oss om Absolut Vodka värde 260 kr.

Pris
1490:- per person vid minst 4 personer.

Boka